Neem contact op voor een persoonlijk advies  KRIJG PERSOONLIJK ADVIES   

Brainquiry-neurofeedback-EEG-hardware-PET 4

Brainquiry PET 4 excl software 
€ 3.650,00

Prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten

 

 

 

DOWNLOAD PRODUCT SHEET

Neurofeedback apparatuur: PET 4 kanaals (6-leads)

 

De laatste ontwikkeling van Brainquiry is de PET 4.0 met 4 kanalen! Draadloze metingen met de grootste nauwkeurigheid, geeft u nieuwe mogelijkheden in neurofeedback, biofeedback, onderzoek en monitoring. Ervaar het gemak van de actieve electroden en ondervindt dat impedantie, artefacten en noise tot het verleden behoren.

 • De PET 4.0 kanaals heeft 6 actieve electroden
  (4+, 1 - en 1 ground).
 • De PET EEG is geschikt voor draadloze metingen
  van EEG, EMG en ECG.
 • Nu met Tactiele feedback opties!
  Ga hier naar de technische specificaties.

 • Pakket is inclusief: 1 bluetooth ontvanger, 1 batterij,
  1 armband, 1 installatie manual en koffertje
 • De PET 4.0 draadloze Neurofeedback apparatuur is compatible met de BioExplorer software.

 

Draadloze bluetooth verbinding

De neurofeedback apparatuur (EEG Hardware) zend de data via bluetooth naar de PC, laptop of uw mobiele apparaat (smartphone of tablet). Dit is dus draadloze Neurofeedback! Denk aan de bewegingsvrijheid die uw clienten zullen ervaren.

 

DC-versterker

De Brainquiry PET 2.0 en 4.0 zijn gebaseerd op een digitale (DC) versterker (in plaats van meer gebruikelijke analoge versterker). Dit geeft een digitaal signaal vanaf de bron waardoor deze niet meer versterkt hoeft te worden en vervolgens gefilterd.  Door de hoge kwaliteit componenten kunnen zelfs de lagere EEG frequenties zoals Slow Cortical Potentials (SCP) gemeten worden. Ook maakt de apparatuur de toepassing van Brain Computer Interface tot één van de mogelijkheden.  

 

Gebruiksvriendelijke software

De PET EEG is compatible met BioExplorer en BioEra software voor neurofeedback en biofeedback. Op dit moment wordt gewerkt aan een revolutionaire nieuwe software toepassing (mobiele app) die nog veel gebruiksvriendelijker zal zijn.    

Voor alle EEG hardware bieden wij de mogelijkheid om de koppeling te maken met uw eigen software (bijvoorbeeld Matlab of Labview). Wij bieden daarvoor de API of ANCI-C code aan. Dit is vooral voor onderzoek een interessante mogelijkheid.