Heb jij interesse in een acupunctuur behandeling en zoek je daarvoor een professionele praktijk in regio Harderwijk? Maak dan kennis met Yangguang. Deze praktijk heeft zich gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde en biedt diverse behandelingen aan die al eeuwenlang in China worden gebruikt. Acupunctuur is een Chinese geneeskundige behandeling die de intensiteit van allerlei klachten kan verminderen, waaronder hooikoorts, migraine en gewrichtspijn. In sommige gevallen verdwijnen de klachten zelfs helemaal.

Als je een afspraak wilt maken bij acupunctuurpraktijk kan dat online of telefonisch. De praktijk heeft een locatie in Putten, nabij Harderwijk. Je kunt er dus terecht voor diverse Chinese geneeskundige behandelingen, alsmede energetische therapie. Interesse? Lees dan snel verder.

Acupunctuur behandelingen bij Yangguang

Bij welke klachten kan een acupunctuur behandeling helpen?

Een leven met gezondheidsklachten kan niet optimaal geleefd worden. Deze kunnen je enorm in de weg zitten. Logisch dus dat je op zoek bent naar behandelingen die wat aan je klachten kunnen doen. Acupunctuur is zo’n behandeling. De Chinezen passen acupunctuur al eeuwen toe om allerlei soorten klachten te behandelen. Acupunctuur wordt onder meer ingezet bij de behandeling van verkoudheid, rugpijn, darmklachten, insomnia, blessures, burn-outs, depressies en angsten, overspannenheid en vermoeidheid.

Vergoed door de verzekeraar

Acupunctuur behandelingen bij Yangguang worden vergoed door iedere verzekeraar. Deze behandeling valt namelijk binnen de geneeskundige behandelingen die door verzekeringen vergoed kunnen worden.

Neem contact op voor een afspraak

Heb je na het lezen van dit artikel interesse gekregen in een acupunctuur behandeling bij Chinese geneeskundige praktijk Yangguang? Neem dan direct contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. De praktijk is telefonisch bereikbaar via 06 44 225 211, per e-mail en middels het contactformulier op de website.