Snurkbeugels hebben al vele koppels een fijnere nachtrust geboden. Wilt u ook weer de nacht door kunnen slapen en niet wakker worden van uw snurkende partner? Of bent u degene die een ander onbedoeld ’s nachts wakker houdt met uw gesnurk? Niemand doet dit expres en juist daarom is het fijn dat er goede oplossingen voor zijn, namelijk snurkbeugels van TTL Appelhof.

Ontdek de voordelen van snurkbeugels en laat die slapeloze nachten achter u. Zowel voor uzelf als voor uw partner is dit ontzettend prettig en u zult er overdag heel veel profijt van hebben.

96% van de mannen en vrouwen die een snurkbeugel gebruikt, heeft geen last meer van slapeloosheid.

De voordelen van een snurkbeugel op maat

Hieronder hebben we de voordelen van snurkbeugels op een rijtje gezet:

  • Slapeloosheid voor uw partner (en uzelf) is verleden tijd;
  • Concentratieproblemen door slaaptekort is niet meer aan de orde;
  • Het dragen van een snurkbeugel verhelpt het snurken geheel of voor meer dan 80%;
  • Een MRA snurkbeugel draagt comfortabel en ademen wordt niet moeilijker;
  • Dankzij een Mandibualir Repositie Apparaat (MRA) wordt de luchtweg groter gemaakt en krijgt snurken geen kans meer;
  • Praten en slikken blijft gewoon mogelijk met de snurkbeugel in.

Een snurkbeugel op maat laten maken kost daarnaast in verhouding zeker niet veel geld als u zich bedenkt wat u ervoor terugkrijgt. In het geval van slaapapneu zullen de meeste zorgverzekeraars snurkbeugels geheel of grotendeels vergoeden vanuit de basis- of aanvullende verzekering. Hiervoor dient wel altijd een slaaponderzoek uitgevoerd te worden.

Snurken kan uw partner nachtenlang wakker houden en leiden tot relatie-, werk- en concentratieproblemen.

Waar kan ik een snurkbeugel kopen?

U kunt voor snurkbeugels op maat terecht bij TTL Appelhof. Dit is een specialist op het gebied van tandtechnische oplossingen, waaronder ook hun MRA anti-snurkbeugels vallen. Ze werken veel samen met tandartsen en artsen en veel mensen met ernstige slaapproblemen door snurken, worden naar hen doorverwezen. U kunt ook zelfstandig contact met ze opnemen voor het laten ontwikkelen van een snurkbeugel op maat. Bezoek voor meer informatie over TTL Appelhof hun website en ontdek wat deze toegankelijke en eerlijke specialisten voor u kunnen betekenen.