Home Blog

Snurkbeugels tegen snurken

0
Man kan niet slapen omdat zijn vrouw snurkt. En een andere vrouw kan niet slapen, omdat haar man snurkt.

Snurkbeugels hebben al vele koppels een fijnere nachtrust geboden. Wilt u ook weer de nacht door kunnen slapen en niet wakker worden van uw snurkende partner? Of bent u degene die een ander onbedoeld ’s nachts wakker houdt met uw gesnurk? Niemand doet dit expres en juist daarom is het fijn dat er goede oplossingen voor zijn, namelijk snurkbeugels van TTL Appelhof.

Ontdek de voordelen van snurkbeugels en laat die slapeloze nachten achter u. Zowel voor uzelf als voor uw partner is dit ontzettend prettig en u zult er overdag heel veel profijt van hebben.

96% van de mannen en vrouwen die een snurkbeugel gebruikt, heeft geen last meer van slapeloosheid.

De voordelen van een snurkbeugel op maat

Hieronder hebben we de voordelen van snurkbeugels op een rijtje gezet:

  • Slapeloosheid voor uw partner (en uzelf) is verleden tijd;
  • Concentratieproblemen door slaaptekort is niet meer aan de orde;
  • Het dragen van een snurkbeugel verhelpt het snurken geheel of voor meer dan 80%;
  • Een MRA snurkbeugel draagt comfortabel en ademen wordt niet moeilijker;
  • Dankzij een Mandibualir Repositie Apparaat (MRA) wordt de luchtweg groter gemaakt en krijgt snurken geen kans meer;
  • Praten en slikken blijft gewoon mogelijk met de snurkbeugel in.

Een snurkbeugel op maat laten maken kost daarnaast in verhouding zeker niet veel geld als u zich bedenkt wat u ervoor terugkrijgt. In het geval van slaapapneu zullen de meeste zorgverzekeraars snurkbeugels geheel of grotendeels vergoeden vanuit de basis- of aanvullende verzekering. Hiervoor dient wel altijd een slaaponderzoek uitgevoerd te worden.

Snurken kan uw partner nachtenlang wakker houden en leiden tot relatie-, werk- en concentratieproblemen.

Waar kan ik een snurkbeugel kopen?

U kunt voor snurkbeugels op maat terecht bij TTL Appelhof. Dit is een specialist op het gebied van tandtechnische oplossingen, waaronder ook hun MRA anti-snurkbeugels vallen. Ze werken veel samen met tandartsen en artsen en veel mensen met ernstige slaapproblemen door snurken, worden naar hen doorverwezen. U kunt ook zelfstandig contact met ze opnemen voor het laten ontwikkelen van een snurkbeugel op maat. Bezoek voor meer informatie over TTL Appelhof hun website en ontdek wat deze toegankelijke en eerlijke specialisten voor u kunnen betekenen.

Acupunctuur in Harderwijk

0
acupunctuur in Harderwijk

Heb jij interesse in een acupunctuur behandeling en zoek je daarvoor een professionele praktijk in regio Harderwijk? Maak dan kennis met Yangguang. Deze praktijk heeft zich gespecialiseerd in de Chinese geneeskunde en biedt diverse behandelingen aan die al eeuwenlang in China worden gebruikt. Acupunctuur is een Chinese geneeskundige behandeling die de intensiteit van allerlei klachten kan verminderen, waaronder hooikoorts, migraine en gewrichtspijn. In sommige gevallen verdwijnen de klachten zelfs helemaal.

Als je een afspraak wilt maken bij acupunctuurpraktijk kan dat online of telefonisch. De praktijk heeft een locatie in Putten, nabij Harderwijk. Je kunt er dus terecht voor diverse Chinese geneeskundige behandelingen, alsmede energetische therapie. Interesse? Lees dan snel verder.

Acupunctuur behandelingen bij Yangguang

Bij welke klachten kan een acupunctuur behandeling helpen?

Een leven met gezondheidsklachten kan niet optimaal geleefd worden. Deze kunnen je enorm in de weg zitten. Logisch dus dat je op zoek bent naar behandelingen die wat aan je klachten kunnen doen. Acupunctuur is zo’n behandeling. De Chinezen passen acupunctuur al eeuwen toe om allerlei soorten klachten te behandelen. Acupunctuur wordt onder meer ingezet bij de behandeling van verkoudheid, rugpijn, darmklachten, insomnia, blessures, burn-outs, depressies en angsten, overspannenheid en vermoeidheid.

Vergoed door de verzekeraar

Acupunctuur behandelingen bij Yangguang worden vergoed door iedere verzekeraar. Deze behandeling valt namelijk binnen de geneeskundige behandelingen die door verzekeringen vergoed kunnen worden.

Neem contact op voor een afspraak

Heb je na het lezen van dit artikel interesse gekregen in een acupunctuur behandeling bij Chinese geneeskundige praktijk Yangguang? Neem dan direct contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. De praktijk is telefonisch bereikbaar via 06 44 225 211, per e-mail en middels het contactformulier op de website.